Tävlingsvärdar

På initiativ av tränings- o tävlingssektionen har föreningen tävlingsvärdar, för en del tävlingar. Tävlingsvärden ser till att avresetidpunkt och lite uppgifter om tävlingen som, första start, avstånd från parkering till arena, avstånd arena till start etc. samt kontakt tel., kommer in på hemsidan, under rubriken Nyheter, och Facebook.

Det är tävlingsvärdens ansvar att byta med någon vid förhinder. Tävlingsvärden ser till att avresetidpunkt och lite uppgifter om tävlingen som, första start, avstånd. från parkering till arena, avstånd arena till start etc. samt kontakt tel., kommer in på hemsidan, under rubriken Nyheter, och Facebook.

Tävlingsvärden samordnar resan och bestämmer avresetid från Kompassen, tar med klubbtält och vimpel som finns i förrådet i Kompassen. Han eller hon passerar Kompassen på avresedagen och ser till att de som behöver skjuts kommer med. Den som inte har någon att åka med kontaktar tävlingsvärden senast 2 dagar innan tävling.

Tävlingsvärden är klubbens ansvarige på tävlingsplatsen och ansvarar för avstädning och tillvaratagande av kvarglömda grejer, som lämnas i Kompassen. Tävlingsvärden hjälper ''nya'' genom att orientera om när, var och hur på arenan.

Vem som är tävlingsvärd finns noterat för respektive tävling i månadsprogrammet.