Hoppa till sidans innehåll

Resultat Klubbmästerskap


I sidorna i menyn till vänster/ovan listar vi resultat från de klubbmästerskap som sektionen arrangerat. 

Vi håller genrellt i tre stycken klubbmästerskap varje år. Det finns alltid instruktörer på plats och det krävs ingen tidigare skjutvana/erfarenhet för att kunna delta.

Saknar du ett resultat? Hör av dig, så ser vi till att uppdatera sidan! 

Datorskytte

Arrangeras vanligtvis under vinterhalvåret då möjligheterna för tävling utomhus är begränsade. Vi skjuter med våra digitala optiska vapen från EcoAims i gympahallen, och tävlar i vem som siktar bäst. Nybörjare och ungdomar får som vanligt använda kudde som stöd.

OL-skytte 

Genomförs vanligtvis i samband med en etapp av Femdagars på Hemmaplan. De vanliga banorna utökas med en inledande kort punktorientering för den som vill delta i klubbmästerskapet. Skutmomentet sker med luftgevär före eller efter orienteringen, men räknas inte in i totaltiden. Ungdomar upp till och med HD14 får använda skjutstöd.

Springskytte

Tävlingen genomförs med luftgevärskytte och tre kortare löpslingor. Vid bom löps straffrundor, och varje runda tar ca 20-30 sekunder. Alla skjuter samtliga serier liggande mot självmarkerande mål och tidtagning sker med Sportident. Ungdomar upp till och med HD14 får använda skjutstöd.

Normalt genomförande:

Löprunda – Skytte 5skott – Löprunda – Skytte 5 skott – Löprunda – Målgång

 

 

 

 

Uppdaterad: 02 MAJ 2020 19:20 Skribent: Anton Berneving
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Gipen - Orientering
c/o Gustavsson, Fråstad 392
46394 Lilla Edet

Kontakt:
Tel: 0520651270
E-post: This is a mailto link

Se all info